<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Syv stjernefond

Morningstar kommer med sine syv favoritter blant norske aksjefond.

    Publisert 16. juni 2009 kl. 13.32
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.55
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 60 ord

    Fondsanalytikerne i Morningstar har sluppet sin seneste rating av norske aksjefond, med utgangspunkt i kurser per utgangen av mai.Følgende fond har fått toppkarakter (fem stjerner av fem mulige): Danske Invest Norge IIFondsfinans AktivFondsfinans SparHolberg NorgeLandkreditt NorgePareto Aksje NorgeWarrenWicklund Norge ALes mer om personlig økonomi her. Hvis du vil vite mer om hvordan Morningstar kommer frem til sine stjerne-utdelinger, finner du det her.