<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil skjerpe skattene for de rikeste

Kristin Halvorsen (SV) vil øke skattene for de rikeste i landet.

  Publisert 4. aug. 2009 kl. 08.58
  Oppdatert 19. mars 2014 klokken 15.15
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 77 ord
  Kristin Halvorsen - Foto: Scanpix

  Tirsdag legger hun, sammen med sine rødgrønne kollegaer, fram en felles regjeringsplattform i form av sju punkter som skal lokke velgerne til å gi de rødgrønne fire nye år ved makten.- Det vi har gjort de siste fire årene, og som vi ønsker å fortsette med, er å omfordele. Det betyr at vi skjerper skatten på toppen, så ønsker vi å lette skatten for dem som har minst, sier SV-leder og finansminister Kristin Halvorsen til NRK. (©NTB)