<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rush etter pin-koder for å se selvangivelsen

Skatteetaten opplever en voldsom pågang etter pin-koder fra folk som vil inn og se på selvangivelsen sin på nettet.

    Publisert 26. mars 2010 kl. 11.45
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.31
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 123 ord

    Etaten anbefaler å bruke MinID til innlogging.Onsdag var det 55.000 personer som bestilte nye koder hos Skatteetaten. Vanligvis skal det bare ta mellom tre og fem dager å få kode, men når pågangen er så stor, kan det ta lengre tid. Skatteetaten minner derfor om at mange ikke trenger pin-kode.- Hele 1,9 millioner er MinID-brukere. De trenger ikke bestille nye pin-koder for å logge seg på. De logger seg inn med fødselsnummer og egenvalgt passord, og får tilsendt engangskode på tekstmelding, sier Eva Karin Dahle Rabben, senior kommunikasjonsrådgiver i Skatteetaten.Den offentlige portalen MinID har fått 70.000 nye brukere de siste dagene.- Vi anbefaler alle å bli MinID-brukere, da slipper de å lete fram pin-kodene til neste år, sier Dahle Rabben i Skatteetaten. (©NTB)