<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fullstendig kaos i Thailand

Det er fullstendig kaos i ferielandet Thailand. Deler av Bangkok ser ut som en krigssone. Her er Utenriksdepartementets råd.

  Publisert 19. mai 2010 kl. 13.08
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 181 ord
  Bangkok - Foto: CC

  Tidligere i dag kunne vi lese at de såkalte rødskjortene bestemte seg for å gi seg etter flere uker med demonstrasjoner. Det har ført til misnøye blant mange demonstranter, og flere bygninger har blitt påtent.-Etter at noen av rødskjortelederne overga seg til politiet i ettermiddag har det pågått opptøyer og brannstiftelser flere steder i byen. Myndighetene har innført portforbud gjeldene fra kl. 20.00 19. mai. Tidsrammen for portforbudet er foreløpig ikke annonsert. Utenriksdepartementet besluttet 23. april å fraråde ikke-nødvendige reiser til Bangkok. Det har den siste tiden vært flere voldelige sammenstøt i Bangkok og vi kan ikke utelukke at denne situasjonen eskalerer, skriver Utenriksdepartementet (UD) på sine sider.-Nordmenn som allerede befinner seg i Bangkok oppfordres til å utvise stor grad av aktsomhet og å holde seg unna de områder hvor demonstrasjoner og sammenstøt pågår, følge med i media og lytte til råd fra lokale myndigheter. Når voldelige sammenstøt bryter ut oppfordres nordmenn til å holde seg mest mulig hjemme/på hotellet, skriver UD.-Reiserådet gjelder ikke Suwarnabhumi (Bangkok internasjonale) flyplass som pt fungerer som vanlig, avslutter UD.Oppdaterte råd fra Utenriksdepartementet finner du her.