<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Muligheter i FPSO-markedet?

- Vi er nær ved å signere et nytt prosjekt i Indonesia, sier CEO i BW Offshore Carl Arnet til HegnarOnline.

  Publisert 19. mai 2010 kl. 17.20
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 160 ord
  Konsernsjef Carl Arnet i BW Offshore under navneseremonien av FPSOen BW Pioneer i oktober 2009. T.h. konserndirektør i Petrobras, Jorge Zelada og hans kone, som døpte skipet - Foto: Selskapet

  Carl Arnet, CEO i BW Offshore, var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Selskapet presenterte onsdag morgen resultatregnskapet for første kvartal 2010 .- Vi er nær ved å signere et nytt prosjekt som kalles TSB i Indonesia og regner med at kontrakten er på plass i løpet av 14 dager til en måned, sa Arnet blant annet på sendingen.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Aker Solutions og Telenor.Se sendingen her Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.