<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SAS satser på USA og Asia

- Det er en betydelig økning i bookingene, sier informasjonssjef Knut Morten Johansen til HegnarOnline. Dermed økes kapasiteten på rutene til New York, Chicago, Bangkok og Dubai.

Publisert 23. juni 2010 kl. 10.41
Oppdatert 23. juni 2010 klokken 10.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 170 ord
Statue of Liberty

Sterk etterspørsel etter SAS-langrutedestinasjoner har ført til at selskapet ekspanderer og setter inn et ekstra fly til høsten.SAS kommer fra høsten nå til å fly daglige ruter til Bangkok, Chicago og New York fra København, samt øke antallet avganger Stockholm-New York og København-Dubai.-SAS har opplevd en økning på 50 prosent hittil i år på Business class til Asia. Også til USA er det en markant økning i Economy Extra og Business. Det er en betydelig økning i bookingene etter askekrisen til USA faktisk, sier Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS, til HegnarOnline.Det nye flyet er en Airbus A340 med 245 seter og tre serviceklasser: Business (46 Business Sleepers), Economy Extra (28 seter) og Economy (171 seter). Alle passasjerer har en egen skjerm med et bredt tilbud filmer, musikkanaler og spill. I både Business og Economy Extra tilbys audio/video-on-demand, hvilket betyr at man kan starte, pause og stoppe underholdningen når man selv ønsker.-Det er det tiende langdistanseflyet i drift fra SAS' side på interkontinentale ruter, med oppstart fra vinterprogrammet, avslutter Johansen.