<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bernt Bodal - rocker og milliardær

Fiskemilliardæren Bernt Bodal flyr selv og spiller med noen av verdens mest berømte rockere. Se video her.

  Publisert 31. juli 2010 kl. 12.08
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.27
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 117 ord
  Utsnitt fra Youtube med Bernt Bodal på bass

  Bernt Bodal, bosatt i Seatle, spiller i band med verdens mest berømte rockere, som Who-vokalist Roger Daltrey og Pearl Jam vokalist Eddie Walker.I tillegg til en del aksjer, som han har satt bort til proffe å ta seg av for ham, eier Bodal 60 prosent av American Seafood, med en bokført egenkapital på 230 millioner dollar, tilsvarende 1,4 milliarder kroner.Bodal har flere privatfly og flyr alltid selv. Nå tar han et helt typisk stort privatfly og flyr selv hjem til Norge for å gjenforenes med et kultbandet fra 70-tallet, Høst, forteller han til Finansavisen.14. august står Bodal og Høst på scenen på torget i Bodø, sammen med Juniper Greene, Ruphus og Aunt Mary.Flere videoer med Bernt Bodal.