<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nå starter festen i Stavanger

Gladmatfestivalen i Stavanger regner med å tiltrekke seg over 250.000 besøkende de neste dagene.

    Publisert 28. juli 2010 kl. 15.28
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 09.47
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 112 ord

    I dag åpner den tolvte Gladmatfestivalen i Stavanger. Ikke uventet er det matopplevelser som står i sentrum for de 150 ulike matbedriftene som er samlet i over 100 utstillertelt. Arrangøren anslår at mellom 250 og 300 kokker vil være i sving de neste fire dagene.Arrangementet beskrives faktisk som Nordens største matfestival. Gladmat er en mulighet for de besøkende til å nyte gode retter, prøve nye smaker og lære mer om mat, råvarer og lokale produsenter.Gordon Ramsay tar turen opp til Preikestolen under sitt besøk i Gladmatbyen Stavanger for å signere sine kokebøker. Fredag klokken 12.00 blir den rappkjeftede mesterkokken å finne på toppen av Prekestolen.Her kan du se hvordan stemningen er i Stavanger.