<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil gjøre Hellas til en krigssone

-Vi tar sikte på å omdanne landet til en krigssone, sier gresk geriljagruppe. Hittil i år har seks personer blitt drept.

    Publisert 28. juli 2010 kl. 13.43
    Oppdatert 9. mai 2011 klokken 14.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 136 ord

    En gresk geriljagruppen truet onsdag med å trappe opp angrepene og forstyrre den meget viktige turistsesongen i landet.Ifølge Reuters hevder gruppen, som omtales som "Rebel Sect", at de er ansvarlige for drapet på en journalist i forrige uke. Politiet har ingen grunn til å tro at gruppens uttalelser ikke er riktige.Gruppen, som også hevder de står bak drapet på en gresk politimann i Aten i fjor, ser på politifolk, journalister og fengselsansatte som mål for sine aksjoner.-Turister bør vite at Hellas ikke lenger er en trygg havn for kapitalismen. Vi tar sikte på å omdanne landet til en krigssone med revolusjonære prosesser, herunder brannstiftelse, sabotasje, voldsomme demonstrasjoner, bombeangrep og drap. Vi er i krig mot demokratiet, sier gruppen i en melding.Hittil i år har seks mennesker blitt drept. Gruppen hevder den ikke vil gjennomføre vilkårlige drap.