<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Drømmen om Thailand og Spania

Thailand og Spania står frem som de norske feriefavorittene. Her er topp ti-listen.

    Publisert 30. des. 2010 kl. 10.17
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 114 ord

    Spania og Thailand står for halvparten av de ti mest populære ruteflydestinasjonene fra Norge. Det viser årets topp 30-liste fra reisesøkemotoren Travelmarket.no.Les også: Attraktive storbyer i AsiaDen thailandske hovedstaden Bangkok og ferieøya Phuket, i den sørlige delen av landet, var blant de mest populære reisemål med rutefly i 2010. Også spanske destinasjoner som Gran Canaria, Alicante, Barcelona og Málaga hadde i årets løp en stor tiltrekningskraft på det norske reisepublikum.-Spania og Thailand er evig populære hos norske reisende. I begge land er man sikret sol og varme og prisnivåene gir mye igjen for feriekronene, sier Svein Erik Søgård i Travelmarket.no.Populære destinasjoner:1Bangkok (Thailand)2London (Storbritannia)3New York (USA)4Oslo (Norge)5København (Danmark)6Antalya (Tyrkia)7Las Palmas, Gran Canaria (Spania)8Alicante (Spania)9Phuket (Thailand)10Barcelona (Spania)