<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Utsalg på Norske Skog?

Norske Skog signaliserer i dag at de vil selge ut det som ikke ligger innenfor deres kjernevirksomheter. Hva med resten? Trygve Hegnar har tidligere sagt at de vil bli kjøpt opp.

    Publisert 3. feb. 2011 kl. 14.43
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.07
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 203 ord

    Administrerende direktør for Norske Skog, Sven Ombudstvedt, kommer som gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar som tidligere har singlet selskapet ut som en oppkjøpskandidat .I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og Investtech er i studio med tekniske analyser av Statoil, Aker Solutions, DNO og Deep Sea Supply.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.