<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette er aksjetipsene til vinnerfondet

Forvalterkollegene Håkon Persen Søderstrøm og Lars Erik Moen har slått børsen år etter år. Søderstrøm forteller om strategien for å velge ut vinneraksjene og gir deg fem aksjetips.

Publisert 25. mars 2011 kl. 15.15
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.29
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 308 ord

Forvalterne Håkon Persen Søderstrøm og Lars Erik Moen vant Morningstar sin kåring over de beste fondene på Oslo Børs. Søderstrøm ser på markedet fra et top-down-perspektiv, mens Moen ser bottom-up. De to må være enige før de plukker inn aksjer til vinnerfondet.Fondet har slått Oslo Børs år etter år. Håkon Persen Søderstrøm kom på besøk til Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Duoen er positive til markedet, sier Søderstrøm, og begrunner sitt markedssyn med at de "kjøper" veksthistorien Kina.- Hvor mange norske selskaper har en forutsigbar ordreflom på tredve år frem i tid, spør Søderstrøm når han trekker frem Kongsberggruppen som et av sine fem hovedcase. Selskapet som nærmest er hoffleverandør til det amerikanske forsvaret er en av fem aksjer han anbefaler. Forvalteren mener at det heller ikke er tatt høyde for nye anvendelsesområder for Kongsberggruppens teknologi i dagens aksjekurser.Trygve Hegnar kommenterte også handelsdagen på Oslo Børs og vi så på utviklingen på børsene i Europa og New York. Det var teknisk analyse av Statoil, RCL og Repant.Se programmet og få forvalterens fem aksjetips Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.