<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Strippeklubb tømte kundes sparekonto

Strippeklubben Money Talks i Sandnes er klagd inn for brudd på skjenkereglene etter at de lot en kunde tømme sparekontoen sin hos dem på to timer.

  Publisert 18. feb. 2014 kl. 10.41
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.52
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 151 ord
  Illustrasjon: stripper. Foto: AP Photo.

  Sandnes-ordfører Stanley Wirak (Ap) krever ifølge Stavanger Aftenblad en forklaring fra den blant lokalpolitikere uglesette strippeklubben.Etter en fuktig runde på byen i Stavanger og Sandnes fredag 7. februar havnet en kunde på Money Talks, der han i løpet av to timer svidde av 21.400 kroner på champagne og selskap av en håndfull av de kvinnelig ansatte på stedet. Så var lønns- og sparekontoen tom.Han har nå klaget utestedet inn for brudd på skjenkereglene, ettersom det kan dokumenteres og bekreftes at han var overstadig beruset da han ble sluppet inn på utestedet. Innehaver Osman Uzun på Money Talks avviser at kunden var synlig beruset og nekter å betale pengene tilbake.Sandnes kommune og Money Talks møtes for øvrig i retten i august, da fordi klubben har saksøkt kommunen for usaklig forskjellsbehandling. Sandnes kommune behandler denne uka et forslag om å nekte skjenkebevilling til steder som har stripping, erotisk dans, toppløsservering eller lignende. (©NTB)