<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Renten kommer til å være null i 10 år

Sjeføkonom Jan L. Andreassen og Trygve Hegnar diskuterer statsbudsjettet, og om det er noe som folk flest kommer til å merke.Hva er det godt for? Og kommer snart det store rentekuttet Andreassen har snakket om så lenge?

    Publisert 8. okt. 2014 kl. 16.39
    Oppdatert 23. okt. 2014 klokken 10.16
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 65 ord

    Rentekuttet sitter langt inne i Norges Bank og Trygve Hegnar antydet at sentralbanken går og henger seg før han setter ned renten.Når det gjelder renten i Europa er imidlertid Jan L. Andreassen sikker i sin sak. Den kommer til å være null de neste ti årene, og han sammenligner det som skjer i Norge og i Europa med utviklingen i Japan de siste ti årene.