<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

50 studenter må ta ny eksamen etter fasit-tabbe

50 studenter ved Universitetet i Oslo må ta en eksamen på nytt etter at de fikk utdelt fasiten sammen med oppgavene under en eksamen fredag forrige uke.

    Publisert 8. des. 2014 kl. 06.46
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 78 ord

    Tabben ble gjort da studentene skulle avlegge eksamen i grunnemne i demografi i regi av Økonomisk Institutt, skriver Aftenposten.I en epost studentene fikk senere samme dag, beklaget instituttet at eksamenen måtte kanselleres.– Det er helt og holdent vår feil. Hvis det er vanskelig for studenter å avlegge ny eksamen onsdag, skal vi finne praktiske løsninger. Vi skal gjøre alt vi kan for at ikke studentene skal bli skadelidende for dette, sier instituttleder Nils-Henrik von der Fehr til avisen.