<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Jens Ulltveit-Moe: – Det var nesten komisk

– Det er veldig interessant at alle særinteressegrupper var skuffet og sinte, mener investoren og milliardæren Jens Ulltveit-Moe

    Publisert 4. des. 2014 kl. 06.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 91 ord

    Særinteressenes motstand mot Scheel-utvalgets skatteforslag grenser til det latterlige, mener Investor Jens Ulltveit-Moe.– Det er veldig interessant at alle særinteressegrupper var skuffet og sinte. Det tyder på at det var helt riktig arbeid, sier milliardæren til DN.– Det var nesten komisk. Det var pendlere, det var aleneforeldre og det var fagforeninger. Det er jo hele poenget. Å gå gjennom skattesystemet og fjerne alle særfordeler og øke skattefundamentet og redusere skatteraten. Veldig få snakket om nytten av redusert bedriftsbeskatning, sier han.Ulltveit-Moe mener redusert selskapsskatt er det mest positive i forslaget fra Scheel-utvalget.