<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Lavere selskapsskatt kan berge arbeidsplasser

Endringer i skattesystemet må ikke føre til økt skattebyrde for folk flest, mener YS.

  Publisert 2. des. 2014 kl. 11.42
  Oppdatert 2. des. 2014 klokken 11.42
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 77 ord
  Jorunn Berland - Foto - Scanpix

  Samtidig mener de at en lavere selskapsskatt kan bidra til å redde norske arbeidsplasser.Leder Jorunn Berland i Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS) varsler en grundig gjennomgang av forslagene som ble lagt fram av Scheel-utvalget tirsdag når saken kommer på høring. Et systemskifte må ikke føre til økonomiske sjokk, som boligkrakk eller lignende, understreker hun.– Endringer i skattesystemet må ikke føre til økt skattebyrde for folk flest. En skatteomlegging må heller ikke forringe velferdssystemet eller øke ulikhetene, sier YS-lederen. (©NTB)