<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mann fra Oppland vant nesten 50 millioner på spilleautomat

Feiret mammutgevinst med en veldig dyr flaske vin.

Publisert 12. juli 2017 kl. 15.40
Oppdatert 12. juli 2017 klokken 15.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 137 ord

En mann i 30-årene fra Oppland har vunnet en jackpot på hele 49.376.915 kroner på spilleautomaten Empire Fortune hos Norgesautomaten.com.Ifølge en pressemelding er gevinsten den største noensinne i både spillselskapets og spilleverandøren Yggdrasils historie.Vinnerspinnet varte i nærmere fire minutter. Innsatsen på 200 kroner steg raskt til over 105.000 kroner før Oppland-mannen landet jackpoten. - Jeg feiret med en veldig dyr flaske vin, og har planer om å kjøpe en ny bil og ta med familien på ferie. Jeg følte på meg at jackpoten snart kom til å falle, sier hovedpersonen selv, som foretrekker å være anonym.Det er bare tre uker siden at Empire Fortune-jokeren utløste en utbetaling på nesten 120.000 kroner for en spiller i 40-årene.Til slutt understrekes det at vinneren, i likhet med andre storvinnere, har blitt informert om økonomisk rådgivning av NorgesAutomaten og Betsson Group.