<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Prishopp for norske Netflix-kunder

    Publisert 14. aug. 2017 kl. 10.56
    Oppdatert 14. aug. 2017 klokken 10.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 129 ord

    Film- og seriestrømmetjenesten Netflix skrur opp prisene for alle sine rundt én million norske kunder.I en epost som er sendt ut til deler av selskapets norske kunder, meldes det om en prisøkning fra midten av september, ifølge Side 3. Forskjellige kunder har fått litt forskjellig dato for når den nye prisen trer i kraft.Netflix tilbyr i dag tre forskjellige abonnementer, som alle får en prisøkning på 10 kroner i måneden. Dermed blir de nye månedsprisene 89, 109 og 139 kroner.– Fra tid til annen justerer Netflix sin abonnementsstruktur og prising etter hvert som vi legger til flere eksklusive TV-serier og filmer, introduserer nye funksjoner og forbedrer den totale Netflix-opplevelsen, skriver en talsperson i Netflix i en epost til Side 3.De nye prisene gjelder allerede for kunder som tegner nytt Netflix-abonnement.