<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fem investeringer som gjorde meg til millionær

Hva er hemmeligheten?

Publisert 26. aug. 2018 kl. 12.01
Oppdatert 26. aug. 2018 klokken 12.02
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 312 ord

Hemmeligheten? Å bruke mindre penger enn du tjener slik at du kan spare, og deretter investere det du har spart opp, skriver CNBC.Men suksess handler ikke kun om å investere i for eksempel aksjer eller fast eiendom, det handler om å investere i deg selv.Chris Reining (38) deler fem investeringer som hjalp ham til å bli millionær som kostet lite eller ingenting.

  • Investering 1: Skaff deg en mentor. - Jeg trodde at jo hardere du jobber, jo raskere klatrer du. Men nøkkelen er å klatre oppover ved å vise verdien din. En mentor hjelper deg med det. Spør forbildet om en kopp kaffe og ha spørsmålene klare, råder Reining, ifølge CNBC.
  • Investering 2: Omgå de riktige personene. Du er gjennomsnittet av de fem menneskene du bruker mest tid med, mener Reining. Han sier du bør ser etter en gruppe mennesker, smarte og ambisiøse mennesker, som møtes regelmessig for støtte, idémyldring og deling av kunnskap og kompetanse.
  • Investering 3: Invester i deg selv. «Investere i deg selv er det beste du kan gjøre. Alt som forbedrer dine egne talenter; Ingen kan ta det fra deg», var svaret Warren Buffet ga en gang han ble spurt om den beste investeringen noen kan gjøre. Reining foreslår at du for eksempel kan bedre ferdigheter som taler, skriving, teknologi eller et andre språk.
  • Investering 4: Effektiviser beslutninger. Ikke bruk tid på avgjørelser som hva du skal spise til lunsj. Ha brødskivene klare, og du slipper å bruke tid på dette og du sparer penger. - Som Scott Adams sier: «Tapere har mål, vinnere har systemer». Og systemer kan brukes hele livet. For eksempel kan du få et bestemt beløp automatisk overført til noen enkle investeringer, sier Reining til CNBC.
  • Investering 5: Forplikt deg til å lære på livsstid. Reining antar at tiden hans er verdt 350 dollar i timen og spør; hva er verdt 350 dollar? Medieforbruk og TV-ttitng? Nei. Lese, lære og studere? Ja.