<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kvinners største tabbe da de ble mamma for første gang?

Livselskapet MassMutual spurte kvinner hvilke som var de største tabbene de gjorde da de ble mamma for første gang.

    Publisert 16. mai 2019 kl. 14.49
    Oppdatert 29. aug. 2019 klokken 18.08
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 195 ord

    Den største tabben, ifølge det amerikanske livselskapet MassMutual, var at de brukte alt for mye penger på klær, leker og gadgets.Omtrent 16 prosent av de spurte svarte også at de fortsatte å bruke for mye penger å unødvendige ting som restaurantbesøk og nye klær, skriver Marketwatch.15 prosent svarte at de skulle ha spart mer penger til barnas utdannelse (universitetsutdannelsen), mens 4 prosent svarte at det å betale for en dagmamma eller sende barna i barnehage (husk at undersøkelsen er gjort i USA) var en tabbe.Og den største overraskelsen for 29 prosent av de spurte var, ifølge Marketwatch, hvor mye de brukte på bleier og engangsmateriell.16 prosent var også overrasket over hvor mye barnehage og dagmamma kostet.Hele 87 prosent av mødrene i undersøkelsen svarte også at de gjorde store endringer da de fant ut at de var gravide.63 prosent kuttet i unødvendige ting, men 39 prosent begynte å spare mer. 20 prosent svarte imidlertid at de nå også har mer gjeld enn før.Undersøkelsen blant 1.474 over 18 år viste også at 56 prosent av gifte kvinner overlater økonomiske beslutninger til mannen og 85 prosent svarte at de tror mannen i huset kan mer om økonomi og investeringer.