<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Krypto-nybegynner? Start med disse tre valutaene

Toget har ennå ikke forlatt krypto-perrongen. Spørsmålet er ikke lenger hvorfor du skal investere i krypto, men snarere hvorfor ikke? 

  Publisert 30. nov. 2021 kl. 06.49
  Oppdatert 30. nov. 2021 klokken 12.05
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 208 ord
  KRYPTO-EKSPERT: Nikolai Gobel i Kaupang Krypto har bitcoin og ether som tilnærmet trygge valg i porteføljen, og i denne episoden av Veien hit trekker han frem en favoritt til. Foto: Iván Kverme

  Nikolai Gobel har jobbet med kryptovaluta siden 2017 og har gründet meglerhuset Kaupang Krypto. Nå er det et sted mellom 300.000 og 400.000 nordmenn, spesielt unge, som spekulerer i den desentraliserte valutaen. 

  Å komme inn på boligmarkedet med lav rente og inflasjon som spiser opp pengene dine, mener han er vanskelig. Og nå handler ikke spørsmålet om hvorfor du skal investere i krypto, men snarere hvorfor ikke. 

  I denne episoden forteller han hvilke tre valutaer han hadde satset på nå - og hvorfor.

  – Historisk sett er det bedre å ha penger i bitcoin enn i bolig. Og da snakker jeg ikke bare om avkastningen, sier Gobel i denne episoden av Veien hit.

  Han snakker også om hva du kan bruke bitcoin til, at du kan få boliglån med bitcoin som sikkerhet, ha kredittkort knyttet opp mot bitcoin, spare i kryptofond etcetera.

  – Interessen fra Norge er sterkt økende, sier sivilingeniøren, som ikke er i tvil om hvor han ville plassert sine langsiktige midler.

  Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på veienhit@finansavisen.no

  Lytt til Veien hit på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.