<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kredinor kobler seg på Inkassoregisteret

– En viktig milepæl for utrullingen av Inkassoregisteret, skriver Kredinor.

  Publisert 6. sep. 2022 kl. 13.55
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 159 ord
  INTEGRERES: Lene Drange og Hallgeir Kvadsheim er blant gründerne bak Inkassoregisteret, som ble åpnet for privatpersoner i juni 2022. Til venstre adm. direktør i Kredinor, Klaus-Anders Nysteen. Foto: Kredinor

  Kredinor er første selskap til å koble seg på Inkassoregisteret. Det vil si at kundene automatisk får oversikt over egne inkassosaker og -gjeld selv om de har saker hos flere selskap.

  Styreleder i Inkassoregisteret, Hallgeir Kvadsheim, sier det er svært gledelig at Kredinor nå integrerer med dem.

  – Denne API-integrasjonen, hvor også de andre inkassoselskapene vil koble seg på, er banebrytende og vil kunne gi kundene rask oversikt over det de har til inkasso. Fra nå av kan informasjon om inkassosaker og inkassogjeld innhentes på sekunder, ikke dager, sier styreleder i Inkassoregisteret, Hallgeir Kvadsheim.

  Det er et samfunnsansvar å bidra til digitale løsninger som hjelper kundene som har kommet i en vanskelig økonomisk situasjon, mener Kredinor-sjef Klaus Anders Nysteen.

  –Vi ønsker å tilby helhetsløsninger som handler om kundenes totale økonomiske situasjon og ikke bare løse den enkelte inkassosak. Når kundene får tilgang til alle sine inkassosaker ett sted har vi et mye bedre utgangspunkt for å hjelpe dem med rådgiving og finne løsninger.