<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Statsadvokaten henlegger pendlerboligsakene på Stortinget
Etterforskningen av stortingspolitikere etter pendlerboligsakene blir henlagt av statsadvokaten.
Næringsministeren gir 623 mill. til grønne prosjekter
Det blir gitt 623 millioner kroner til grønne prosjekter gjennom Grønn plattform-ordningen. Til sammen mottar 11 forsknings- og innovasjonsprosjekter støtte.
Ap avslutter året med bunnotering
Ap har sin dårligste måned på meningsmålingene på mange år med et gjennomsnitt på 17,8 prosent. SV og Rødt har samlet nesten like stor oppslutning.
Nytt bunnivå for Støre – Vedum under sperregrensen
Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) får en vond julegave i Vårt Lands desembermåling. Arbeiderpartiet er mindre enn SV og Rødt til sammen og under 15 prosent.
Nytt fall for Støre i statsministermåling
Stadig flere mener at statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) gjør en dårlig jobb. I en fersk meningsmåling er bare 15 prosent fornøyd med innsatsen.
Trump kaller anklager mot ham falske
Ekspresident Donald Trump anklager gransking for å straffeforfølge ham på falsk grunnlag i et forsøk på hindre ham å stille i presidentvalget i 2024.
Vil øke skatten med 35 milliarder
Skatteutvalgets massive endringsforslag gir uendret samlet skatt på kort sikt. Etter innfasingen ventes imidlertid provenyet å nå 35 milliarder kroner.