<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bill Clinton til Tromsø

Et knippe næringslivstopper har invitert USAs tidligere president Bill Clinton til Tromsø.

    Publisert 20. feb. 2007 kl. 09.15
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 70 ord

    Det skriver begge Tromsø-avisene tirsdag. Besøket skal skje 21. mai og innleder en liten norgesturné for ekspresidenten som også skal til Bergen og Oslo. Det skriver begge Tromsø-avisene tirsdag. Besøket skal skje 21. mai og innleder en liten norgesturné for ekspresidenten som også skal til Bergen og Oslo. I tillegg til Clinton skal også den tidligere lederen for FNs våpeninspektører i Irak, Hans Blix, foredra under næringslivsseminaret i Ishavsbyen. (©NTB)