<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fidels niese sier han er i strålende form

Datteren til Cubas fungerende president Raúl Castro sier at hennes onkel Fidel er i god bedring og helt sikkert gjenopptar sin rolle i regjeringen.

    Publisert 19. feb. 2007 kl. 05.48
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.34
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 117 ord

    - Fidel er i strålende form, sa Mariela Castro Espín som søndag var på en bokmesse der taler og intervjuer av hennes mor, revolusjonsveteranen Vilma Espín, ble presentert. - Fidel er i strålende form, sa Mariela Castro Espín som søndag var på en bokmesse der taler og intervjuer av hennes mor, revolusjonsveteranen Vilma Espín, ble presentert. Mariela Castro sa at hun ikke hadde sett sin onkel de siste par dagene, men hadde hørt nok fra andre til å vite at han er i god form.Kommentaren ligner mye på en kommentar som presidenten i nasjonalforsamlingen, Ricardo Alarcón, søndag ga til en spansk avis. Han sa han hadde snakket med Fidel flere ganger på telefon de siste dagene. (©NTB)