<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Frp vil inn i klimadebatten

Fremskrittspartiet vil på banen i klimadebatten.

    Publisert 24. feb. 2007 kl. 09.20
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.40
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 176 ord

    I helgen vil landsstyret i partiet be stortingsgruppa om å legge fram en pakke for partiets klimapolitikk og for å redusere CO2-utslipp. Frp har sett seg lei av å ikke være på banen i klimapolitikken. Nå har sentralstyret i partiet utarbeidet en klimapolitisk uttalelse som skal behandles av landsstyret i helgen. I helgen vil landsstyret i partiet be stortingsgruppa om å legge fram en pakke for partiets klimapolitikk og for å redusere CO2-utslipp. Frp har sett seg lei av å ikke være på banen i klimapolitikken. Nå har sentralstyret i partiet utarbeidet en klimapolitisk uttalelse som skal behandles av landsstyret i helgen. Etter det Adresseavisen forstår er partiets sentrale politikere lei av at Frp blir kritisert for å ha vedtatt at klimautfordringene ikke finnes. Derfor vil landsstyret pålegge Frps stortingspolitikere å utarbeide en CO2-pakke som skal kjempes gjennom i Stortinget.Frp stemte mot at Norge skulle undertegne Kyoto-avtalen. Men ifølge uttalelsen vil partiet nå forholde seg til at Norge likevel skrev under, med et ønske om å arbeide fram løsninger som lever opp til avtalens forpliktelser. (©NTB)