<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Næringsministeren: - Prisen er riktig

Næringsminister Dag Terje Andersen mener ikke han har betalt for mye for Aker Kværner-aksjene.

    Publisert 6. juli 2007 kl. 08.27
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.18
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 159 ord

    Det faktum at han heller ikke engasjerte finansielle rådgivere, angrer han heller ikke på, skriver Aftenposten i dag.- Jeg registrerer at det er økonomer som sier at vi burde fått rabatt, og at det er andre økonomer som sier at vi har fått en god deal, sier næringsministeren i følge avisen.Bakgrunnen for at flere økonomer mener Andersen burde fått en betydelig rabatt, er som kjent fordi staten binder seg til å eie aksjene i lang tid, fordi aksjeposten er stor og selgeren har signalisert lenge at han ønsker å selge.På spørsmål om Andersen angrer på at han ikke engasjerte en finansiell rådgiver, slik at han hadde hatt ryggen fri i forhold til prisen, sier han følgende:- Nei, jeg ville ikke hatt ryggen fri uansett. Det finnes de som kritiserer for å kritisere. Og man får forskjellig svar avhengig av hvilken økonom man spør. Jeg ville i alle fall ikke ha gått til Handelshøyskolen for å få svar, sier Andersen.