<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Haukelifjell åpnet for kolonnekjøring

Vei-forbindelsen over Haukelifjell ble åpnet for kolonnekjøring søndag kveld, etter at den var stengt i flere timer på grunn av et snøras.

    Publisert 3. feb. 2008 kl. 21.24
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 103 ord

    Det var kolonnekjøring på strekningen og ingen biler i nærheten da raset gikk mellom Vågslitunnelen og Austmanalitunnelen i 9.30-tiden søndag morgen. På grunn av fare for nye ras ble strekningen fra Vågslitunnelen til Haukelitunnelen stengt fram til hengende snømengder var skutt ned. Først klokken 20.12 var E134 igjen åpen for kolonnekjøring.Både riksvei 53 mellom Tyin og Årdal mellom Oppland og Sogn og Fjordane og riksvei 45, Hunnedalsvegen mellom Vest-Agder og Rogaland, var søndag stengt på grunn av rasfare. På grunn av opprydningsarbeid ble heller ikke riksvei 13 over Vikafjellet åpnet. Riksvei 7 over Hardangervidda var søndag stengt for personbiler og lette kjøretøy. (©NTB)