<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ikke store skader etter Tuva

Hittil er det meldt skader for om lag 7 millioner kroner etter uværet Tuva.

    Publisert 1. feb. 2008 kl. 15.21
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.56
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 105 ord

    I strøk som ligger i høyden er nedbøren kommet som snø og ikke regn. Dermed har man unngått kostbare flomskader og forsikringsselskapene har justert ned sine tidligere skadeanslag.Antall stormskader meldt inn fredag formiddag var rundt 120. I tillegg har omkring 50 fritidsbåter fått skader.- I dagene som kommer er det ventet inn flere skademeldinger, men likevel ser vi allerede nå at skadeomfanget ble betydelig mindre enn fryktet, sier kommunikasjonssjef Stein Haakonsen i Finansnæringens Hovedorganisasjon (FNH).Haakonsen oppfordrer folk til å sjekke hytter og brygger i uværsområdet.De fleste skadene er meldt fra Akershus og Østfold sør for Drøbak, begge sider av ytre Oslofjord og i Agderfylkene. (©NTB)