<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Knivstukket i masseslagsmål i Oslo

En mann ble knivstukket flere steder i overkroppen under et masseslagsmål på Grünerløkka i Oslo mandag kveld.

    Publisert 18. mars 2008 kl. 05.47
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 152 ord

    - Det var mange som sloss, i hvert fall en 10-15 stykker. Da vi kom til stedet, hadde de løpt i alle retninger, mens den knivstukne lå igjen i gata, opplyser operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NTB.Den skadde ble fraktet i ambulanse til Ullevål universitetssykehus. Politiet har ikke oversikt over hvor alvorlig skadd mannen er.Politiet har pågrepet en person etter slagsmålet, men sier at det kan bli flere.- Situasjonen er uoversiktlig og det er godt mulig at også flere er skadd, opplyser Belle.Det var to grupper av personer, trolig med nordafrikansk herkomst som røk i tottene på hverandre. Politiet har foreløpig ikke noen formening om årsaken til slagsmålet.- Alt vi kan si er at de ikke var venner, sier Belle.Mange mennesker var vitner til slagsmålet, som fant sted i krysset mellom Nordre gate og Thorvald Meyers gate. Politiet mottok en rekke nødtelefoner fra vitner rundt klokka 20.50 mandag kveld. (©NTB)