<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Politiet vurderer å frigi bildet

Politiet i London vurderer onsdag om de skal frigi bildet av 21-åringen som er etterlyst etter drapet på den norske studenten Martine Vik Magnussen (23).

    Publisert 19. mars 2008 kl. 13.57
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 187 ord

    - Vi vurderer nå de juridiske sidene knyttet til å frigi bildet av ham. Samtidig vurderer vi i hvilken grad vi vil være i stand til å få tak i ham eller ikke. Akkurat nå håper vi å kunne komme i kontakt med ham uten å frigi bildet, men dette kan forandre seg i løpet av dagen, opplyser en pressetalsmann for London-politiet til NTB onsdag formiddag.Politiet gikk tirsdag ut og navnga den 21 år gamle Farouk Abdulhak, som er den siste som er sett sammen med Martine Vik Magnussen. De to var medstudenter på den eksklusive skolen Regent's College, og forlot natt til fredag det fasjonable utestedet The Maddox sammen, for å dra på nachspiel. Vik Magnussen ble meldt savnet fredag kveld, og søndag formiddag ble hun funnet drept og gjemt bak søppel og bygningsmaterialer i kjelleren til leilighetskomplekset hvor Farouk Abdulhak bodde.21-åringen har vært som sunket i jorden siden natt til fredag, og politiet har sikret seg passasjerlister som viser at Abdulhak reiste til hjemlandet Jemen kort tid etter at Vik Magnussen ble drept.Den 21 år gamle medstudenten er foreløpig ikke formelt siktet i saken. (©NTB)