<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Raner hypnotiserer seg til penger

Politiet i Italia etterlyser en mann de mistenker for å hypnotisere butikk- og bankansatte til å gi ham penger.

    Publisert 23. mars 2008 kl. 10.59
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 105 ord

    I alle ranene mannen skal ha stått bak, har de ansatte fortalt at det siste de husker er at han har lent seg fram og sagt: «se meg inn i øynene». Så har kassa vært tom, ifølge BBC.Det siste ranet er fanget opp av et overvåkingskamera i en bank i Ancona, nord i Italia. Bildene viser en kvinnelig ansatt som gir mannen nesten 800 euro - 6.600 kroner - før han går rolig ut.Den bankansatte husker ingen ting fra hendelsen og innså hva som hadde skjedd, først da hun så at det manglet penger, melder italienske medier. Overvåkingsbildene skal vise at mannen hypnotiserer kvinnen. (©NTB)