<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Strømmen på vei tilbake i Arendalsområdet

Over 1.000 abonnenter på Sørlandet var lørdag morgen fortsatt uten strøm på grunn av kraftig snøfall fredag.

  Publisert 22. mars 2008 kl. 08.12
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.41
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 158 ord
  Scanpix / Scanpix

  Fredag kveld var 9.000 abonnenter, de fleste i Aust-Agder, uten strøm. Årsaken til strømbruddene er at våt og tung snø la seg på trærne slik at trærne falt over linjene. Sterk vind bidro også til at trær falt over linjene.Agder Energi holdt hele natt til lørdag på med feilretting. Ved 7-tiden lørdag morgen var det imidlertid fortsatt mange uten strøm.- Det er nå til sammen 1.500 kunder som fortsatt er uten strøm, de fleste i områder rundt Arendal. I Birkenes er det 140 kunder uten strøm, og i Øvrebø i Vennesla er det 180 strømløse kunder, opplyser informasjonsrådgiver Hanne Liv Refsnes i en pressemelding.I løpet av morgenen lørdag forventet Agder Energi å få på plass strømforsyningen til 340 kunder i Arendalsområdet.- For de resterende vil det fortsatt gå noe tid fordi vi er avhengig av helikopter for å lokalisere feilene, sier Refsnes.Agder Energi skal i løpet av formiddagen benytte tre helikoptre som vil foreta befaring av linjenettet. (©NTB)