<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Al-Qaida har neppe masseødeleggelses-våpen

Ingenting tyder på at al-Qaida har skaffet seg masseødeleggelsesvåpen, sier en amerikansk etterretningskilde.

    Publisert 28. mai 2008 kl. 05.27
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.47
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 87 ord

    Terrornettverket kommer i løpet av kort tid trolig til å publisere en ny video, der de oppfordrer sine tilhengere til å ta i bruk slike våpen.Amerikansk etterretning tar oppfordringen med fatning og tror ikke at al-Qaida er i besittelse av slike våpen.- På det nåværende tidspunkt foreligger det ingen beviser som tyder på at de har skaffet seg masseødeleggelsesvåpen, sier en amerikansk etterretningskilde.- Men de har helt klart ambisjoner om å anskaffe slike våpen, så dette er noe vi må være på vakt mot, sier kilden. (©NTB)