<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dansk prins råkjørte med Mette-Marit

Mette-Marit var passasjer da kronprins Fredriks råkjøring nesten gikk galt.

  Publisert 27. mai 2008 kl. 13.53
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.47
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 87 ord
  Kronprinsesse Mette-Marit fikk blomster av Katharina Jeffry Fjell.

  Med altfor høy fart ankom kronprins Frederik Gråsten slott, der hans bror skulle gifte seg, da han plutselig holdt på å kjøre ned en journalist, ifølge Ekstra Bladet.- Jeg sto med ryggen til, så jeg så ikke at han kom og rakk ikke å bli forskrekket, sier journalisten Annelise Weimann.Bilen skled dessuten sidelengs mot tre personer som sto langs veien for å se de kongelige.I baksetet satt Mette-Marit, som kronprins Frederik og Mary trolig hadde med seg fra København. Kronprins Haakon sluttet seg til selskapet etterpå. (NTB)