<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tok Terra-tap allerede i 2006

Allerede i 2006 måtte Narvik kommune ta sitt første tap på Terra-investeringene sine.

  Publisert 29. mai 2008 kl. 14.43
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 73 ord
  Foto: Scanpix

  Terra-rådgiverne beskrev dette som en «finanshendelse» og klarte å innbille Narvik kommune at 6 millioner i minus egentlig var en gevinst, kom det fram under KPMGs gjennomgang av Terra-saken torsdag, skriver Fremover no.Som en følge av dette lånte kommunen 6 nye millioner, og flyttet den samlede investeringen, som da var oppe i 242 millioner kroer i en ny type obligasjoner.- Denne investeringen hadde man liten oversikt over risikoen i, skriver Fremover no. (©NTB)