<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trolig ingen utro tjener i Oslo kommune

Omsorgsbyggs gjennomgang viser så langt at det ikke er noe som tyder på at Byggmester Harald Langemyhr AS hadde hjelpere på innsiden i Oslo kommune.

    Publisert 30. mai 2008 kl. 14.23
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 80 ord

    - Når en sak som dette avdekkes, er det naturlig at man spør seg om Langemyhr kan ha fått hjelp fra noen på innsiden i Omsorgsbygg eller i Oslo kommune. Vår gjennomgang så langt viser at det ikke er tilfellet, sier styreleder Stig L. Bech i Omsorgsbygg til NTB.Han sier det er viktig å påpeke dette, særlig av hensyn til de ansatte i Oslo kommune som lett kan få mistanke rettet mot seg når en så alvorlig sak avdekkes. (©NTB)