<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har du lyst til å møte Elle Macpherson?

Er du lysten på å tilbringe tid med tidligere supermodell Elle Macpherson? Da må du grave dypt i lommeboken! - Intereressen for det The Body er betydelig, sier Karl Resare i Talerforum Norge til HegnarOnline

  Publisert 9. juli 2008 kl. 13.17
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.37
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 268 ord
  Foto: Scanpix

  Bedriften Talerforum jobber med å booke foredragsholdere til ulike typer bedrifter i Norden, samt i de baltiske landene. Og nå kan de hjelpe deg slik at du får tilbringe tid sammen med en av verdens mest kjente kvinner - den tidligere supermodellen Elle Macpherson, også kalt The Body. Talerforum tilbyr nemlig nå foredrag med superstjernen. Og pågangen i Norge har vært betydelig.- Ja, jeg kan bekrefte at vi har fått mange henvendelser på Elle Macpherson, sier Karl Resare, daglig leder i Talerforum Norge, til HegnarOnline.- Jeg kan ikke kommentere antall henvendelser etc., men jeg vil absolutt si Elle Macpherson som foredragsholder appellerer, sier Resare videre.Og dersom din bedrift er lysten på et møte med Elle Macpherson, må den grave dypt i lommeboken. The Body kommer nemlig ikke for knapper og glansbilder.- Det er nok ikke grillkiosker på Karl Johan som booker Macpherson til foredrag, nei. Hun ligger langt over nordiske foredragsholdere med hensyn til pris. Akkurat hvor mye hun tar varierer selvsagt fra gang til gang, men vi snakker nok om over en halv million kroner, kommenterer Resare.Han vil ikke kommentere hvorvidt norske bedrifter faktisk har booket den tidligere supermodellen til oppdrag, men sier de fleste som har vært interessert har vært store kommersielle aktørerElle Mcphersons foredrag handler blant annet om hennes vei fra supermodell til forretningskvinne, og formen på hennes oppdrag strømlineformes fra bedrift til bedrift. Og at Macpherson tidligere har vært superkjendis, kan ikke akkurat sies å legge en demper på hennes popularitet som foredragsholder.- Bedrifter booker henne delvis fordi hun er et kjent ansikt og fordi hun har et kjent navn, sier daglig leder Resare.