<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kaupthing-fusjon i havn

Kaupthing ASA er i dag innfusjonert i Kaupthing Bank. På dette viset skal konsernet blir mer effektivt, uttaler selskapet.

  Publisert 10. juli 2008 kl. 16.02
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 95 ord
  Foto: Finansavisen

  Kaupthing ASA er i dag innfusjonert i Kaupthing Bank hf. med virkning fra 1. juli i år.Formålet med fusjonen er blant annet å forenkle den organisatoriske og administrative strukturen i Kaupthing-konsernet.Kaupthing Bank hf. er Kaupthing-konsernets islandske morselskap med virksomhet i 14 land, og er i dag blant annet representert i Norge gjennom filialen Kaupthing Bank hf. NUF.Selskapets bankvirksomhet utøves i dag gjennom den norske filialen, og den innfusjonerte verdipapirvirksomheten til Kaupthing ASA vil etter fusjonen også utøves gjennom den norske filialen som eget forretningsområde.Samtlige ansatte i Kaupthing ASA har blitt overført til filialen etter fusjonen.