<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tørken blir stadig verre

Tørken i Australias blir stadig verre, og juni måned var den tørreste som noen gang er registrert.

    Publisert 10. juli 2008 kl. 06.04
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 86 ord

    Tørken i Australias viktigste landbruksregion Murray-Darling Basin blir stadig verre, og juni måned var den tørreste som noen gang er registrert, ifølge landets myndigheter.- Inntil det kommer vesentlige nedbørsmengder, er utsiktene for vanning og miljøet i 2008 og 2009 dårlige, sier Wendy Craik i de lokale myndighetene i Murray-Darling Basin.Etter mye regn tidligere på året så det ut til at Australias verste tørke på 100 var over. Men de tre siste månedene har igjen sett tørt vær, og landbruksområdene er igjen plaget av alvorlig tørke. (©NTB)