<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

AIG bryter med Man.U

For tiden pryder de brystet til Englands beste fotballag. Det skal det bli en slutt på. Nå brytes samarbeidet mellom klubben og det kriserammede forsikringsselskapet.

  Publisert 21. jan. 2009 kl. 11.01
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.34
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 114 ord
  Manchester United. Foto: Scanpix

  Den amerikanske forsikringsgiganten AIG var ute i meget hardt vær for noen måneder siden, og kunne fort ha gått under dersom USAs myndigheter ikke hadde tatt over tømmene.Nå er det klart at selskapet ikke kommer til å fornye samarbeidet med fotballklubben Manchester United når sponsorkontrakten går ut i mai neste år, skriver Aftenbladet.Manchester United henger ikke med hodet av den grunn.- Klubben er i dialog med en rekke toppselskaper i hele verden, og har fått så god respons at vi føler oss trygge på en avtale som gir oss mer enn de 19 million pundene AIG bidrar med årlig, sier en talsmann.Klubben leder for tiden Premier League i England, med samme poengsum som Liverpool.