<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ber LO-medlemmer om å slukke lyset

LO-leder Roar Flåthen ber sine 860.000 medlemmer slukke lyset én time som ledd i den verdensomspennende klimaaksjonen Earth Hour.

    Publisert 28. jan. 2009 kl. 05.25
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 107 ord

    Lysslukkingen er fastsatt til lørdag 28. mars fra klokken 20.30 og skal altså skje samtidig over hele kloden.- Jeg oppfordrer både våre egne medlemmer, alle norske kommuner, arbeidsgivere og andre arbeidstakerorganisasjoner til å delta i denne symbolske aksjonen for et bedre klima, sier Flåthen til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).Når mennesker over hele verden slukker lyset samtidig, har vi funnet et felles språk som alle med tilgang til en lysbryter kan benytte seg av, understreker LO-lederen.I Norge er målet å få én million mennesker til å være med på markeringen. LO deltar sammen med blant andre Miljøverndepartementet og Oslo kommune i Earth Hours prosjektgruppe, som ledes av WWF-Norge. (©NTB)