<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blir det gass-enighet denne gang?

Gass-krangelen mellom Russland og Ukraina vil tilsynelatende ingen ende ta. Men nå kan det igjen se ut som det er lys i enden av tunellen.

  Publisert 19. jan. 2009 kl. 08.26
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.30
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 82 ord
  En arbeider på et Gazprom-anlegg - Foto: Scanpix

  Ukraina skal ha enige med selskapet Gazprom om å betale en gasspris på 360 dollar per 1.000 kubikkmeter for første kvartal 2009.Innen april skal partene bli enige om en mer langsiktig pris, melder avisen Vedemosti.På søndag uttalte både Ukraina og Russland at gjenopptagelse av gassleveranser var rett rundt hjørnet, etter at de hadde blitt enige om en avtale.Statsminister i Ukraina, Julia Tymoshenko, uttalte da at leveransene kunne starte umiddelbart etter at de kommersielle kontraktene blir underskrevet mandag, heter det fra Financial Times.