<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Influensatoppen trolig nådd

Influensaepidemien flater ut, og det virker som den har nådd toppen.

  Publisert 22. jan. 2009 kl. 18.21
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 90 ord
  Influensa - Foto: Scanpix

  Antall tilfeller i Midt- og Nord-Norge er på vei ned.Situasjonen er stabil på Vestlandet, mens det fortsatt er stigning i antallet tilfeller på Sør- og Østlandet, melder Folkehelseinstituttet.Dersom det ikke blir en ny oppgang, vil denne vinterens influensautbrudd være nokså moderat, med noe under middels omfang.For pasienter som har økt risiko for alvorlige komplikasjoner etter en influensainfeksjon, er det fortsatt mulig å vaksinere seg, selv om det kan være i seneste laget. Det tar om lag to uker fra vaksinen er satt til god beskyttelse er oppnådd, melder Folkehelseinstituttet. (©NTB)