<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norsk popstjerne knakk nesen til bussjåfør

Den kritikerroste mannlige artisten ble sur på bussjåføren og slo til ham så blodet fosset. Nå må han møte i retten.

  Publisert 31. jan. 2009 kl. 08.44
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.46
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 119 ord
  Foto: Scanpix

  En norsk mannlig popstjerne er nå tiltalt for legemsbeskadigelse etter å ha slått til en bussjåfør som var på jobb, skriver VG Nett.- Plutselig smalt det bare og blodet fosset. Jeg var vel borte i noen sekunder. Det neste jeg husker er at han (artisten) står over meg og spør om jeg vil være med utenfor for å gjøre opp, sier bussjåføren til nettavisen.Artisten skal ha blitt sur fordi sjåføren ikke stoppet på den holdeplassen førstnevnte ville. Dermed ble det bråk, og det hele endte med at sjåføren brakk nesen.Hendelsen skal være fanget opp av overvåkningskameraene på bussen. Det var flere passasjerer om bord som var vitner til hendelsen.Den tiltalte artisten er kritikerrost og har vært nominert til Spellemannprisen.