<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nytt israelsk luftangrep mot Gazastripen

Israelske jagerfly har angrepet en rakettutskytingsbase på Gazastripen, melder det israelske militæret.

  Publisert 18. jan. 2009 kl. 09.34
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.30
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 62 ord
  Israelsk bombeangrep - Foto: Scanpix

  - Israelske jagerfly angrep rakettutskytingsramper på Gazastripen etter at palestinske militante avfyrte raketter mot Sør-Israel til tross for den ensidige israelske våpenhvilen, sier en israelsk militærtalsmann.- Vi traff utskytingsrampen som avfyrte rakettene mot Israel, sier talsmannen Omlag fem raketter ble avfyrt fra Gaza søndag, og slo ned like utenfor den israelske byen Sderot. Ingen personer kom til skade i dette angrepet. (©NTB)