<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Palestinsk rakettangrep mot Israel

Fem raketter fra Gzastripen har slått ned like ved den israelske byen Sderot, melder israelske medier og militæret.

  Publisert 18. jan. 2009 kl. 09.38
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.30
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 89 ord
  Skadd israelsk soldat - Foto: Scanpix

  Rakettangrepet var det første etter at Israel innledet en ensidig våpenhvile natt til søndag. Israel har tidligere varslet at rakettangrep fra Gazastripen vil bli besvart, til tross for våpenstillstanden.Sekunder etter at israelsk radio meldte at rakettalarmen hadde gått, opplyste en reporter fra den israelske TV-stasjonen Channel 10 som er i Sderot, at han hadde hørt to eksplosjoner. Det er så langt ikke kommet meldinger om skadde eller drepte.Tidligere på søndagsmorgenen ble det meldt om skuddveksling mellom israelske soldater og militante palestinske opprørere like ved flyktningleiren Jabalya utenfor Gaza by.(©NTB)