<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Skuffelsen er nok en gang stor

Regjeringen lanserte i dag ny krisepakke, men en sektor føler seg forbigått - igjen. - Jeg er bekymret på bransjens vegne, sier styreleder.

  Publisert 26. jan. 2009 kl. 12.43
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 122 ord
  Foto: iStockphoto

  Krisepakken til statsminister Jens Stoltenberg ga ingen økte midler til pressestøtten. Dette er Mediebedriftenes Landsforening (MBL) meget skuffet over.- Bortfall av annonseinntekter er den alvorlige etterspørselssvikten i vår bransje. Enkelte av våre medlemsbedrifter rammes spesielt hardt av dette, og økt pressestøtte ville vært et treffsikkert virkemiddel for å hindre nedbemanning og det som verre er, sier styreleder i MBL, Ivar Rusdal.Da det ble kjent at statsministeren skulle dele ut midler via en krisepakke, sendte MBL en anmodning til Kultur- og kirkedepartementet om å øke bevilgningen til produksjonstilskudd for 2009.Dette ble ikke gjort, noe Rusdal mener er atter et slag i ansiktet på mediebransjen.- Skuffelsen er desto større når man nå sitter igjen uten enda en gang å ha blitt hørt sier Rusdal.