<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

30-åring fra Steinkjer drept i Afghanistan

Det var den 30 år gamle etterretningsoffiseren Trond Petter Kolset fra Steinkjer som ble drept i Afghanistan fredag.

  Publisert 17. apr. 2009 kl. 22.32
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 82 ord
  Norske soldater i Afghanistan - Foto: Scanpix

  Det bekrefter kommunikasjonsrådgiver Kjetil Eide i Forsvarets fellesoperative hovedkvarter til NTB.- Vi har i dag med sorg mottatt meldingen om at en norsk offiser er drept under tjeneste i Afghanistan. Store deler av offiserens familie bor her hos oss i Nord-Innherad prosti. Familien er nå akkurat varslet og navnet er derfor frigitt, skriver prost Geir Henrik Gravaas i Nord-Innherad i en e-post.Kolset ble drept da en selvmordsbomber utløste en sprengladning 7 kilometer vest for Mazar-i-Sharif ved 7.30-tiden fredag morgen norsk tid. (©NTB)